WordOn får ett namnkunnigt Advisory Board

Stefan Barholm, Christian Bönnelyche, Tony Johansson och Ted Nelson har valt att vara med och stötta WordOn genom att aktivt bidra med utvecklingen av bolaget. De är alla lika övertygade om att det finns utrymme för en ny aktör med fokus på marknadsföring och försäljning online som vi andra.

Alla medlemmarna i WordOn:s Advisory Board har dessutom har lång erfarenhet som köpare av marknadsförings- och försäljningstjänster samt förstår vilka utmaningar som annonsörer och mediebyråer står inför. Med deras hjälp kan WordOn därför snabbt anpassa sig och erbjuda bästa möjliga lösning.

WordOn:s mål är att bli det ledande affiliatnätverket i Sverige. För att nå dit kommer WordOn att erbjuda alla de tjänster som är viktiga för att våra kunder skall maximera avkastningen av deras marknadsföring och försäljning online.

WordOn erbjuder allt från hjälp med att sätta upp strategin för marknadsföringen och försäljningen online, till att öka synligheten och trafiken till webbsajten samt att konvertera trafiken till faktiska intäkter. Vi kan även hjälpa våra kunder med sökmotormarknadsföring och allt detta innebär.

Av Stefan Mahlstein, Entreprenör