Norden Media fortsätter att lura företagare!

Har under sommaren fått ytterligare kommentarer från personer som Norden Media försökt lura. Det verkar således som att detta rena skurkbolag fortfarande får in pengar från sin verksamhet. I annat fall borde de ha lagt ner sin verksamhet för länge sedan.

Norden Media är helt oseriösa och måste stoppas. Annars finns risken att andra blir lurade. Det kan aldrig vara ok att ringa och hota andra seriösa företagare med krav som helt saknar grund.

Är det någon som känner till om polisanmälan mot bolaget och de personer som står bakom någonsin lämnats in? Om det inte gjorts ännu så uppmanar jag alla som haft med dem att göra att lämna in en polisanmälan direkt.

Brottet är försök till bedrägeri eller bedrägeri (om ni faktiskt betalat fakturor från Norden Media). Om tillräckligt många lämnar polisanmälan så får polisen förhoppningsvis upp ögonen för Norden Medias verksamhet.

Enligt Norden Medias webbsajt så är det ett bolag som heter Länsdelen Norden AB som ligger bakom. På allabolag.se kan ni sedan hitta den som är VD för bolaget och ytterst ansvarig för hur verksamheten bedrivs.

Det är bara att lämna in anmälan för detta bolag och VD som ansvarar för verksamheten. Sedan har får förhoppningsvis rättvisan ha sin gång. Du kan läsa mer om hur man gör en polisanmälan på polisens webbsajt. Information om hur man gör en polisanmälan!

Av Stefan Mahlstein, Entreprenör