Bluffakturor på Svarta listan!

Har roat mig med att aktivera en domän som jag visste att jag skulle kunna göra något av en vacker dag som denna. Än så länge är sajten Bluffakturor vare sig snygg eller fyllig, men det kommer att ändras allteftersom innehållet och besökarna förhoppningsvis ökar.

Alla ni som någon gång råkat ut för bedragare på telefon eller som fått bluffakturor på posten eller via mail uppmanas att lägga upp dem på Svarta listan. Målet är att få en sajt som ger så mycket information som möjligt om de som skickar bluffakturor för att dessa inte skall kunna tjäna pengar på sina bedrägerier.

Först ut på listan är så klart Norden Media som jag skrivit om tidigare, men det finns många fler som skickar bluffakturor och annat. Jag kommer att komplettera under sommaren med de olika listor som jag kan hitta på andra ställen som Svensk handel mfl.

Den här typen av information skall alla som behöver kunna få snabbt och gratis. Ju fler som känner till och sprider listorna desto bättre. Börja därför gärna med att dela med dig av länken till sajten Bluffakturor.

Hjälp gärna även dig själv och andra genom att bidra med en länk till detta inlägg eller direkt till bluffakturor.se. Internet och Google är ett kraftfullt sätt att stoppa den här typen av aktiviteter snabbt.

Av Stefan Mahlstein, Entreprenör