Missa inte bloggkärleksveckan!

Idag börjar den årliga bloggkärleksveckan. Initiativtagare är en av mina absoluta favoritbloggare Magnus Bråth. Magnus bloggar initierat om SEO, internetstrategi och mycket annat på flera sajter. Till och från ger han precis som jag även en känga till de som inte beter sig som de borde göra.

Men, som sagt, den här veckan är det bloggkärlek som gäller. En annan bloggare som jag uppskattar mycket är Christian Rudolf som bloggar om entreprenörskap, riskkapital och webb. Christian verkar dock inte ha varit aktiv på sin blogg ett tag. Kanske lite bloggkärlek kan ändra på det.

Slutligen kan man inte annat än imponeras av Heidi Harman som förutom att ha grundat Runalong även är en av initiativtagarna till GeekGirlMeetup. Heidi skriver också om olika aspekter av entreprenörskap samt om användardrivna innovationer, affärsutveckling och digitala strategier.

Till er som ännu inte börjat blogga så vill jag gärna uppmana er att göra det. Det är ett otroligt givande sätt att få ge och ta åsikter om vad som helst. Det finns egentligen inga mallar för hur man bör skriva utan gör på det sätt som känns rätt för dig!

Av Stefan Mahlstein, Entreprenör

2 tankar kring ”Missa inte bloggkärleksveckan!

 1. Christian R

  Tack Stefan

  Det var väldigt snällt av dig!

  De senaste två månaderna har jag haft svår bloggtorka. Att säga exakt varför är svårt. Dels har jag haft en omställning i mitt liv och jag har behövt hantera en besvikelse. Det har liksom inte känts så viktigt längre.

  I alla fall, jag har stora mängder material liggande, det vill jag publicera innan sommaren slår till med full kraft.
  -Imorgon bitti postar jag om varför internet är så annorlunda än de flesta andra revolutioner vi haft på jorden
  -Jag har en intervju kring affiliatemarknadsföring(som du också har lite insikter kring) som är riktigt bra
  -Jag har en videointervju med Douglas Roos som jag också är väldigt nöjd med
  -Jag har en Learning Friday där jag ger några entreprenörsråd till nybörjare, som nog skiljer sig från de man får från Almi 😉
  -Ryktet säger att Peter även har en bloggpost på g.

  Så det kommer hända lite, snart!

  1. Stefan Inläggsförfattare

   Kul att höra att du är på gång tillbaka. Trodde nästan att det var allvar att du lämnat Internet till förmån för printmedia 🙂 Spännande lista med nytt material som jag, och säkert många andra, ser fram emot att få ta del av!

Kommentarer är stängda.