Google är sjukt snabba!

Skrev ett inlägg om Norden Media som lurar företagare med sin telefonförsäljning. Google indexerade mitt inlägg och positionerade det förvånansvärt högt på mindre än 10 minuter! Det var nytt rekord för min del i alla fall.

Googles indexering efter 10 minuter

Om inte annat så visar det hur snabbt det numera går att få ut varningar om företag som försöker bluffa företagare. Så, som sagt, Googla på de företag som ringer er och försöker sälja saker. Det går att få ny information snabbt!

Av Stefan Mahlstein, Entreprenör

4 tankar kring ”Google är sjukt snabba!

  1. Stefan Inläggsförfattare

    Tack! Nja, jag tror de har lika bra koll på oss allihop 🙂 Och därför har jag idag halkat ner till andra sidan 🙁

  2. Seotjejen

    Samma sak hände mig med en gång, fast då tog det en halvtimme. DET tyckte jag var snabbt, men det var ju inget i jämförelse med ditt exempel inser jag nu! 🙂

Kommentarer är stängda.