Räddad av Skype!

För andra gången i rad blev jag idag räddad av Skype. Har länge haft abonnemang hos Tele2 för mina mobiler eftersom jag normalt sett gillar uppstickare. Tyvärr har Tele2 visat sig inte investera tillräckligt i sitt nätverk den senaste tiden. Till och från så går det inte alls att ringa eller ta emot samtal.

Fick så sent som idag dessutom ett röstmeddelande som egentligen lämnades för 3 dagar sedan! Och sedan har det varit till och från med kontakten med nätverket under dagen. Eftersom jag har 2 helt olika mobiler så vet jag att det inte beror på hårdvaran. Som tur är så använder jag Skype som ”fast lina” och det funkar alldeles utmärkt!

Ännu ett exempel på hur ny teknik som i sin linda kanske inte alltid är så stabil helt plötsligt en dag är mer stabilt än den gamla beprövade! Dags att säkra upp den gamla tekniken nu med ett abonnemang hos Telia?

Av Stefan Mahlstein, Entreprenör

3 tankar kring ”Räddad av Skype!

  1. Fredrik

    Som gammal T2-räv använder jag själv aldrig nåt annat än Telia. Kanske säger nåt om bolaget? 🙂

  2. Fredrik Lundahl/Tele2

    Hej, vi är verkligen ledsna över de problem du fick igår till följd av de störningar vi hade i mobilnätet under onsdagens eftermiddag. Vi hade ett problem i en signaleringsnod vilket innebar att vissa kunder upplevde en spärr när de försökte ringa.

    Återigen beklagar vi att du drabbats av störningar men hoppas naturligtvis att du trots detta fortsätter att vara kund hos oss. Fredrik Lundahl på Tele2

Kommentarer är stängda.