Millstone Group kommer till Göteborg!

Nu när julen står inför dörren så känns det extra roligt att kunna meddela att Millstone Group kommer att öppna kontor i Göteborg i februari 2014. Det får bli en tidig julklapp till alla annonsörer på västkusten som hittills fått nöja sig med de gamla vanliga byråerna.

Med Millstone Group följer självklart både Pineberry och WordOn. Detta för att vi skall kunna ge ett helhetserbjudande av Sveriges bästa tjänster inom marknadsföring online. Precis som i Stockholm kommer vi att arbeta med total transparens och full fokus på just dina behov som kund.

Självklart är du som finns på västkusten redan nu välkommen som kund. Men, från och med februari nästa år så kan du slinka in och hälsa på även i Göteborg. Risken finns även att jag själv kommer att befinna mig på plats lite mer än tidigare.

Så, om du har funderat på att jobba med oss på Millstone Group, Pineberry eller WordOn, men tyckt att avståndet varit för långt. Nu har vi kortat ner det rejält! Passa på och bli en av våra första västkustskunder och få den VIP behandling som de kunder som är först alltid får och förtjänar!

Mer information kommer att följa, dvs kontaktpersoner, kontorsadress m. m. Så ”stay tuned”! Till dess så får alla ha en God Jul och ett Gott Nytt År!

Av Stefan Mahlstein, Entreprenör och Exilgöteborgare