Anton Ewetz – nu är det dags att kolla upp dina säljare!

Anton Ewetz är styrelseordförande i Talk.too.much AB, ett bolag som registrerades 2011. Verksamheten går ut på att under namnet Nordisk Fondanalys sälja nyhetsbrev avseende PPM sparande. Försäljningen sker på gator och torg till de som passerar förbi.

Tyvärr verkar Anton Ewetz inte ha någon kontroll på sina säljare eftersom många klagar på att säljarna ljuger dem rakt upp i ansiktet. De som går förbi blir lovade gratis PPM rådgivning mot att de fyller i sin emailadress och skriver under ett formulär.

Istället för gratis rådgivning får de som skriver på en faktura om 1 295 kronor. När de kontaktar Anton Ewetz bolag så får de beskedet att de skrivit på ett avtal som de inte kan komma ur. Detta trots att Anton Ewetz skriftligen lovat bluffakturor.se att de tillämpar 14 dagars ångerrätt.

Med andra ord verkar inte Anton Ewetz bolag stå för det som han lovar i skrift. Dessutom verkar Anton Ewetz säljare inte heller vara de mest seriösa som går att hitta. Detta eftersom de gång på gång lovar förbipasserande att det är gratis PPM rådgivning de skriver upp sig för.

Det är särskilt tråkigt att se att Anton Ewetz bolag utnyttjar den oro som många har för sitt PPM sparande i dessa kristider. Det är uppenbart så att de anser sig ha rätt att tjäna snabba pengar på denna oro genom att helt fräckt ljuga för sina kunder. Frågan man ställer sig blir såklart även om det överhuvudtaget finns någon substans i deras PPM råd.

Det kanske är dags nu Anton Ewetz att fundera på om du inte bättre borde kontrollera din verksamhet? Försäljning är bra, men säljare får aldrig ljuga för att få avslut. Med tanke på att jag fått minst ett 40 tal klagomål på Nordisk Fondanalys och de fortsätter komma in så är problemet stort.

Vad ni än gör när ni stöter på Nordisk Fondanalys så skriv inte på någonting. Det går uppenbarligen inte att lita på det som Anton Ewetz eller hans säljare säger så det finns sannolikt ingen anledning att lita på eventuella PPM råd som du mot förmodan får heller!

Av Stefan Mahlstein, Entreprenör

 

3 tankar kring ”Anton Ewetz – nu är det dags att kolla upp dina säljare!

  1. Tommy

    Tack för informationen, har varit väldigt nära att arbeta tillsammans med Anton då han är en väldigt driven själv som har många ideer i luften. Hjärtat sa slutligen nej och hjärtat verkar ha haft rätt även denna gång.

  2. Pingback: Nordisk Fondanalys luras om PPM-sparande! | Business not as usual

Kommentarer är stängda.