1 2 3 Schtunk måste ses om tillfälle ges!

Jag brukar inte göra reklam på min sajt, men den här gången gör jag ett undantag. Anledningen är att ”Hamlet – Schtunk goes Shakespeare” helt enkelt är den bästa och roligaste improvisationsteater som jag sett.

Den två och en halv timmar långa föreställningen (inklusive 20 min paus) flöt förbi på ett hav av skratt och jag hade mer än gärna suttit kvar en timme till. Gruppens förmåga att ge en komisk populärversion av Hamlet samtidigt som de väver in publiken i sina improvisationer är ”outstanding”.

Förutom Hamlet så ger de i ett antal andra pjäser även sin tolkning av Kung Lear, Stormen, Rikard III samt ger oss Shakespeare – den absoluta sanningen. Att se en av pjäserna ger garanterat mersmak så det är tur att det finns fler även om alla föreställningar blir unika med hjälp av improvisationerna.

Jag kommer i alla fall garanterat tillbaka nästa gång de är i Stockholm.

Av Stefan Mahlstein, Entreprenör