Äntligen lanseras WordOn!

Efter att ha kavlat upp ärmarna och kört hard core back to business ner på detaljnivå inklusive skrivande av texter och testning av webbsajten så lanserade vi idag WordOn. För den som är intresserad av resultatbaserad marknadsföring och försäljning på Internet finns det numera ett företag som erbjuder hela spektrat av tjänster som behövs för framgång – WordOn.

WordOn Affiliate  – ger dig som vill arbeta med ökad försäljning en möjlighet att få detta mot ren provision. WordOn har inga fasta avgifter eller månadsavgifter alls oavsett vilken tjänst du väljer.

WordOn Campaign – är för dig som vill få största möjliga synlighet genom olika marknadsföringskampanjer. Du betalar bara för de exponeringar du faktiskt får via våra publicister.

WordOn Click – ger mest möjliga trafik till din sajt och du betalar bara för de besökare du får. Ersättning till oss på WordOn utgår per klick.

WordOn Tracking – är till för dig som har ett eget nätverk med annonsörer och publicister som du vill mäta och följa upp själv. Det gör du enklast genom vårt system WordOn Control.

WordOn Strategy – hjälper dig som inte riktigt vet vilken strategi du bör använda för din marknadsföring och försäljning online. Vi har gjort det förr så varför uppfinna hjulet igen?

WordOn Conversion – ser till att du får hjälp med att optimera ditt annonsmaterial så att så många som möjligt klickar på dina banners m. m. Vi tar även och ser över hur du sedan tar emot besökarna på din webbsajt – det skall vara enkla och säljande flöden hela vägen!

WordOn Search – är till slut till för dig som vill synas i sökmotorerna med sponsrade länkar eller i det naturliga sökresultatet. För att få bästa möjliga hjälp använder vi oss här av Pineberry för strategin kring det naturliga sökresultatet!

Gå in och läs mer. Kanske finns det något som vi kan hjälpa just dig med?

Av Stefan Mahlstein, Entreprenör